کتاب تربیت بدون فریاد نوشته هال ادوارد رانکل، روانشناس آمریکایی است. نویسنده هدف خودش از نوشتن این کتاب ساده را آرامکردن دنیا و ارتباط سالم میداند. کتاب تربیت بدون فریاد با ترجمه روان اکرم کرمی منتشر شده است.
برای اینکه بتوانید در تمام مراحل زندگی ارتباط سالم داشته باشید باید ابتدا از ارتباط با فرزندانتان شروع کنید. با پیاده کردن اصول این کتاب در زندگی خود، روابط شما و فرزندتان چنان میشود که همواره در آرزوی آن به سر میبردید. این روابط قرین شادی، همکاری، توازن و از همه مهمتر احترام متقابل خواهد بود. در واقع آرامش آنقدر هم که تصور میکنید از خانواده شما دور نیست.
برای آنکه این کتاب شما را در برقراری چنین ارتباطی یاری دهد، نویسنده ساختاری انتخاب کرده است که با روشی منطقی شما را با شیوه تربیت بدون فریاد آشنا میکند؛ روش گامبهگام.
کتاب دام نبوغ نوشتهٔ دیوید رابسن و ترجمهٔ مرتضی امیرعباسی است و انتشارات ترجمان علوم انسانی آن را منتشر کرده است. این کتاب به ما میگوید چرا آدمهای باهوش حماقت میکنند و چگونگی تصمیمهای عاقلانه بگیریم؟رابسن در این کتاب ماجراهایی از حماقتهای نوابغ را مرور میکند و راهبردهایی پیش پایمان میگذارد که بتوانمی خردمندانهتر بیندیشیم و سنجیدهتر عمل کنیم.
این کتاب را به کسانی که نبوغ دارند و میخواهند میزان خطاهای شناختی خود را به حداقل برسانند پیشنهاد میکنیم.
«فرمول برنامهریزی؛ راهنمایی برای ایجاد فهرستهای کاری» کتابی در زمینه موفقیت باموضوع مدیریت کاری و برنامهریزی اثر دیمون زاهاریادس است. این کتاب با ترجمهٔ ژاله بهادری و امیر پویا چراغی در نشر نوین چاپ شده است. این اثر دربارهٔ ایجاد فهرستهای کاری برای مدیریت وقت و زمان و برنامهریزی و انجام صحیح کارها صحبت میکند.
این کتاب به افرادی که مایل هستند زندگی مرتبتر و اتلاف وقت کمتری داشته باشند، پیشنهاد میشود.
کتاب «انسان خردمند» روایتی تاریخی و علمی از پیدایش و تکامل انسان است. نویسنده با بررسی زیستشناسی و تاریخیِ انسان صدهزار سال پیش تا انسان امروزی، درک ما را از انسان و بشریت افزایش میدهد. دکتر یووال نوح هراری، دانشآموخته دانشگاه آکسفورد و استاد تاریخ جهان دانشگاه اورشلیم است و این کتاب را در سال ۲۰۱۴ منتشر کرد. انسان خردمند تاکنون به بیش از چهل زبانِ زنده دنیا ترجمه شده و یکی از پرفروشترین کتابهای نیویورکتایمز است. نویسنده در این کتاب سیر تحول زیستی و فکری انسان را به چهار بخش تقسیم میکند: انقلاب شناختی که انسان خودش و پیرامونش را شناخت. انقلاب کشاورزی که بین ۸۵۰۰ تا ۹۵۰۰ سال پیش از میلاد رخ داد و انسان را یکجانشین کرد. بخش سوم در مورد وحدت بشر است، که نشان میدهد چطور به تدریج سازمانهای سیاسی تحکیم یافتند و به سمت یک امپراتوری جهانی حرکت کردند. در بخش چهارم کتاب، به موضوع انقلاب علمی میپردازد و اینکه چگونه این تحول باعث شد انسانها با نابودی بقیه گونهها خود را به سلطهگران این دنیا تبدیل کنند.
کتاب باشگاه پنج صبحی ها اثری از رابین شارما با ترجمه رضا اسکندری آذر در نشر نون به چاپ رسیده است. با خواندن این کتاب درمییابیم که چگونه میتوانیم با ایجاد یک تغییر در سبک زندگی خود، و سحرخیز شدن، خلاقیت و موفقیت را به زندگی خود دعوت کنیم. کتاب باشگاه پنج صبحی ها داستانی خیالی اما الهامبخش است. در این داستان با زندگی یک هنرمند، یک کارآفرین و یک سرمایهدار آشنا میشویم. این افراد هم کدام در زندگی خود مشکلاتی دارند و در تلاش هستند تا با گفتگو با یکدیگر و یافتن راه حل، مشکلاتشان را به نوعی حل کنند. رابین شارما نویسنده و سخنران انگیزشی اهل کانادا است که کتاب پرفروشش راهبی که فِراریاش را فروخت به بیش از ۷۰ زبان ترجمه شده است. باشگاه پنج صبحیها کتابی دیگر از اوست که زندگی شما را برای همیشه متحول خواهد کرد.
کتاب جبران می کنم نوشتهٔ سوفی کینسلا با ترجمهٔروناک احمدی آهنگر در نشر نون چاپ شده است. تا کنون بیش از ۴۰ میلیون نسخه از کتابهای سوفی کینسلا در ۶۰ کشور جهان به فروش رسیده و بسیاری این نویسندهٔ بریتانیایی را از «ملکه»های داستاننویسی زنان میدانند. سبک رمانهای او شامل استفاده از پلاتهای جذاب و پرماجرا همراه با روایت شوخطبعانه است که خواننده را با خود همراه میکند و لحظات خوشی برای او میآفریند؛ همین است که آثار سوفی کینسلا از سال ۲۰۰۰ (که او نخستین رمانش را منتشر کرد) تا به امروز در فهرست پرفروشترین کتابهای دنیا قرار دارند.